top of page

Lahjakortti

Ilahduta ystävää tai läheistä hyvinvointi lahjalla. Lahjakortin saat joko perinteisenä lahjakorttina tai sähköisessä muodossa.

20220519_211408.jpg

Perinteinen lahjakortti

Perinteisen lahjakortti voidaan suunnitella täysin toiveidesi mukaan. Se voi olla joko johonkin tiettyyn palveluun/palveluihin kuten yksäri, kurssi, valitsemasi määrä viikkotunteja, sarjakortti, etäkortti, kausikortti jne. Lahjakortti voidaan tehdä myös haluamallesi summalle. Laita viestiä niin sovitaan lahjakortin sisältö ja haku. Voit maksaa lahjakortin hakiessa pankkikortilla tai ennakkoon maksulinkillä tai laskulla.

 

Voit katsoa alta sähköisten lahjakorttien valmiit paketit, jos niistä löytyisi sopivaa ideaa. 

Sähköinen lahjakortti

Sähköisen lahjakortin ostat näppärästi lahjakorttien verkkokaupasta muutamassa minuutissa. Voit valita toimitetaanko lahjakortti sinun sähköpostiisi vai suoraan lahjan saajalle. Valittavana on valmiita paketteja sekä lahjakortteja eri suuruisille summille. Klikkaa haluamaasi lahjakorttia, täytä saajan tiedot ja lisää halutessasi oma tervehdys lahjan saajalle. Laita saajan nimi nimitieto-kenttään. Maksun jälkeen lahjakortti toimitetaan valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ideoita ja valmiita paketteja:

  • Yksityistunti: toteutetaan saajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voi olla myös laiteyksäri. Ostettavissa myös useampi yksityistunti kerralla.

  • Yhteinen yksityistunti kahdelle

  • Yksityistunti + viikkotunteja: valittavana muutama erilainen versio

  • Sarjakortti: viisi kertaa laitetunneille

  • Kevätkauden etäkortti tai kausikortti

  • Avoimet lahjakortit valitsemallasi summalla

20211007_103823.jpg
bottom of page