Tietosuojarekisteri

 

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi maksuttomia tai maksullisia tuotteita tai palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palvelua, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteessa viitataan usein ”käyttäjään”, millä tarkoitetaan sivustoilla käyviä henkilöitä, uutiskirjeen tilaajia sekä yrityksen asiakkaita.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa,
joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

 

1. Rekisterinpitäjä 

Tmi Anniina Ojala
Y-tunnus: 1891846-9

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:

Anniina Ojala, Eiskolantie 100, 54100 Joutseno,
tmianniinaojala@gmail.com 

3. Rekisterin nimi

Tmi Anniina Ojala asiakasrekisteri

4. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ilmoittautunut tai osallistunut Anniina Ojala (aiemmin Method Putkisto Anniina Ojala) tunneille,
kursseille tai postituslistalle. 

5. Käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Tmi Anniina Ojala asiakasrekisterin ylläpitäminen. Tietoja voidaan käyttää palveluiden markkinointiin, toiminnan kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Tmi Anniina Ojalan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä sähköiseen markkinointiin käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus tai sopimus. 

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä.

Rekisteri sisältää asiakkaan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan käyttäjältä, kun hän luo tilin ajanvarauksen yhteydessä sivulle: www.anniinaojala.com Tai ottaa yhteyttä sivuston kautta lomakkeella.

8. Yksityisyys ja tietosuoja

anniinaojala.com -sivuston asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa. Rekistereihin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Säilytämme laskutusasiakkaiden tietoja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

 

10. Tarkastusoikeus

Käyttäjä voi muuttaa ja poistaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Rekisteristä poistamista tulee pyytää kirjallisesti sähköpostilla tmianniinaojala@gmail.com 

Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. 

11. Oikeus tietojen korjaamiseen 

Omia tietoja voi korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse tai allekirjoitetulla kirjeellä. Rekisterinpitäjä tekee toivotut muutokset.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

13. Evästeet

Sivustoilla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Yritys kerää tietoja anniinaojala.com -sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen.

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.

Käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Voit poistaa eväste-toiminnon käytöstäsi selaimesi asetuksista. Sinun kannattaa tutustua selaimesi asetuksiin, koska toimenpiteet ovat aina selainkohtaisia. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kytkeä eväste-toiminnon pois päältä, saattaa se vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.

 

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla tmianniinaojala(@)gmail.com 

 

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 31.7.2022