Viikkotuntien varauskalenteri

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Syyskauden viikkotunnit ajalla 15.8.-15.12 2022

Tutustumiskerta: Uusille asiakkaille tutustumiskerta 10€ kehonhuolto ja kasvo-tunneilla etänä tai paikanpäällä. Varaa haluamasi tunti varauskalenterista ja kirjoita lisätietokenttään "tutustumiskerta". Lähetän maksulinkin korttimaksuun tai voit maksaa liikuntaedulla.

 

Tuntien varaukset: Kalenterin päivää voit vaihtaa klikkaamalla viikon päivän alta päivämäärää, jolloin näet kyseisen päivän tunnit. Viikkonäkymä vaihtuu klikkaamalla pientä nuoliväkästä kalenterin reunoilta oikealle = seuraava viikko tai vasemmalle = edellinen viikko.

Klikkaamalla "varaa tästä" pääset tunnin varaukseen, joka avautuu uuteen ikkunaan. Kirjoita omat tiedot ja klikkaa varaa.

Kun varaus on mennyt läpi, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi jossa näkyy varattu tunti, aika, paikka. Etätunnista saat osallistumislinkin samassa yhteydessä.

 

Varauksia ja peruutuksia voit tehdä myös spaces-sovelluksessa. Sovellus on näppärin ja nopein keino varata tunteja, perua/vaihtaa tunteja ja tarkastella omia varauksia, menneitä ja tulevia. Sovelluksen löydät puhelimesi sovelluskaupasta. Omia varauksia voit tarkastella myös kirjautumalla tälle sivustolle sivun oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla sen jälkeen "My Bookings" oikeasta yläkulmasta valikosta. Täältä pääset myös perumaan varauksesi. Huomioithan että viime hetken peruutuksia ei voi enää tehdä järjestelmästä. Peru siis tuntisi viimeistään aamupäivän aikana. Viime hetken sairastapauksissa ole yhteydessä järjestelmän kautta lomakkeella tai chatin kautta.