top of page

Viikkotuntien varauskalenteri

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Kevätkausi 8.1.-31.5.2024

Viikkotuntien lukkarin löydät TÄSTÄ

 

Kevätkauden tunnit on varattavissa koko keväälle. Klikkaa varaukset haluamillesi tunneille vaihtamalla viikkoa väkäsestä oikealle. Kesäkauden/kesäkuun tunnit eivät ole vielä varattavissa. Lisää infoa kesäkuusta tulossa pian.

Kesäkuun tunneista varataan ensin vakkaritunnit, jonka jälkeen varaukset on auki kaikille. Kesän info löytyy nyt sähköpostista ja lukkari näkyy viikkotunnit sivulla. Kesäkausi ajalla 3.-30.6.2024

Kursseille ilmoittaudutaan kurssit-sivun kautta! Esim laitekurssi ja kasvoilta löytyvät kurssit-sivulta TÄSTÄ

Tutustumiskerta: Uusille asiakkaille tutustumiskerta viikkotunneilla 10€ kehonhuolto ja kasvo-tunneilla etänä tai paikanpäällä. Varaa haluamasi tunti varauskalenterista ja kirjoita lisätietokenttään "tutustumiskerta". Myös pilates tunneille voi tulla tutustumiskerralle, jos pilates on jo ennestään tuttua. Lähetän maksulinkin korttimaksuun tai voit maksaa kortilla paikanpäällä. Myös liikuntaetu käy maksuvälineenä.

Tutustumishinta ei ole voimassa laitetunneilla!

 

Tuntien varaukset: Kalenterin päivää voit vaihtaa klikkaamalla viikonpäivän alta päivämäärää, jolloin näet kyseisen päivän tunnit. Viikkonäkymä vaihtuu klikkaamalla pientä nuoliväkästä kalenterin reunoilta oikealle = seuraava viikko tai vasemmalle = edellinen viikko.

Klikkaamalla "varaa tästä" pääset tunnin varaukseen, joka avautuu uuteen ikkunaan. Kirjoita omat tiedot ja klikkaa varaa.

Kun varaus on mennyt läpi, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi jossa näkyy varattu tunti, aika, paikka. Etätunnista saat osallistumislinkin samassa yhteydessä.

 

Varauksia ja peruutuksia voit tehdä myös spaces-sovelluksessa. Sovellus on näppärin ja nopein keino varata tunteja, perua/vaihtaa tunteja ja tarkastella omia varauksia, menneitä ja tulevia. Sovelluksen löydät puhelimesi sovelluskaupasta. Omia varauksia voit tarkastella myös kirjautumalla tälle sivustolle sivun oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla sen jälkeen "My Bookings" oikeasta yläkulmasta valikosta. Täältä pääset myös perumaan varauksesi. Huomioithan että viime hetken peruutuksia ei voi enää tehdä järjestelmästä. Peru siis tuntisi viimeistään aamupäivän aikana. Viime hetken sairastapauksissa ole yhteydessä järjestelmän kautta lomakkeella tai chatin kautta.

bottom of page