top of page

Kevätkauden viikkotunnit

Lukujärjestys ajalla 9.1.-28.5.2023

Tiistai 7. ja 14.2. ei ole klo 19 pilates tai kehonhuolto -tuntia!

Viikko 9 hiihtolomaviikko, ei tunteja

MAANANTAI

Pilates tai vahvistava kehonhuolto

dynaaminen/vahvistava

klo 16.15-17.15

Etänä ja Joutsenossa

Pilates tai vahvistava kehonhuolto

klo 18.30-19.45

Parillinen viikko IMATRA

Pariton viikko LPR

TIIstai

Kasvot&hartiakaari 

virkistävä/kohottava

klo 16.45-17.15

Etänä

Pilates

klo 17.30-18.30

Etänä ja Joutsenossa

Pilates tai vahvistava kehonhuolto

kevyt/lempeä

klo 19.00-20.15

Joutsenossa

KESKIVIIKKO

Pilates laitetunti kiertoharjoittelu

klo 18.15-19.15

Joutsenossa

Kasvot&hartiakaari

palauttava/tasapainottava

klo 19.45-20.30

Etänä ja Joutsenossa

Torstai

Pilates laitetunti kiertoharjoittelu

klo 17.45-18.45

Joutsenossa

Kehonhuolto palauttava/rauhoittava

klo 19.15-20.15

Etänä ja Joutsenossa

20220315_102902.jpg

Tuntikuvaukset

Pilates tai vahvistava kehonhuolto: Vaihtuvalla tunnilla painopiste on joko Pilateksessa tai vahvistava kehonhuollossa. Luvassa osalla viikoista enemmän pilateksen vahvistavia harjoitteita ja toisinaan taas enemmän kehonhuollon kireyksiä avaavia harjoitteita.

Pilates: Perinteisellä pilates mattotunnilla hallintaa keskivartaloon ja voimaa ja hallintaa koko kehoon. Tunti on ns. hybridi tunti eli voit osallistua etänä tai Joutsenossa. Harjoittelemme joko ilman välineitä tai käyttäen pienvälineitä kuten pilates palloa, kuminauhaa tai rullaa jne. 

Kehonhuolto: Keho-mieli -tunnilla lempeää liikettä kehoon. Liikkuvuutta ja jäntevyyttä lisäävää harjoittelua samalla keskivartalon tukea ja kehonhallintaa aktivoiden. Lopuksi rauhoitetaan keho ja mieli, lasketaan kierrokset ja laskeudutaan yöunille. Harjoittelemme joko ilman välineitä tai käyttäen pienvälineitä kuten pilates palloa, pientä nystyräpalloa, hihnaa, kuminauhaa jne.

Kasvot&hartiakaari: Kasvojen, kaularangan ja ylävartalon ryhtiin ja lihastasapainoon keskittyvällä tunnilla virkistyt ja palaudut. Riippuen tunnin painotuksesta keskitymme joko kireyksiä avaaviin ja koko kehoa tasapainottaviin ja palauttaviin harjoitteisiin (keskiviikko) tai ilmettä ja ryhtiä kohottaviin ja koko kehoa ja mieltä virkistäviin harjoitteisiin (tiistai). Molemmista tunneista on apua purennan ongelmiin, niska-hartia-seudun ongelmiin, päänsärkyihin, väsyneille silmille, tukkoiseen ja väsyneeseen oloon sekä stressiin. Iltatuntien jälkeen myös unen laatu paranee. 

Pilates laitetunti kiertoharjoitteluna: Laitetunneilla käytämme pilates Reformer ja Wunda Chair laitteita. Reformer laitteissa on lisäksi tornit päädyissä, jossa voi harjoitella samaan aikaan kun toinen tekee harjoitteita Reformerin päällä. Laitteiden jousivastus luo harjoitteluun erilaisia vastuksia, suuntia, joustoa, jäntevyyttä, voimaa ja hallintaa kuin perinteinen mattotunti. Osaltaan laitteet myös helpottavat/auttavat esim keskivartalontuen kytkennässä. Laiteharjoittelu voi joissain tapauksissa olla jopa parempi tapa aloittaa pilates harjoittelu kuin mattotunti varsinkin, jos mattotuntien alkuasennot ja keskivartalon tuen aktivoiminen ovat ongelmallisia. Kiertoharjoittelu tunnilla olisi kuitenkin hyvä jo osata perusteet ja kyetä jo itsenäisempäänkin harjoitteluun. Lisäksi tunneilla käytetään myös pilates kaaria (spinecorrector), jumppapalloja, pilatespalloja, käsipainoja, kuminauhoja ja tasapainolautoja. Laitetunnille pääset mukaan laitestartin kautta tai yksityistunnin kautta! (Jos laitteet ovat sinulle jo tuttuja voi startin jättää väliin.) Nämä tunnit vain Joutsenon tuvalla.

Imatra/Lappeenranta: Vaihtuvalla tunnilla painopiste joko Pilateksessa tai vahvistava kehonhuollossa. Luvassa osalla viikoista enemmän pilateksen vahvistavia harjoitteita ja toisinaan taas enemmän kehonhuollon kireyksiä avaavia harjoitteita. Pilatesta ja kehonhuoltoa pienryhmässä rennon kannustavassa ilmapiirissä omaa kehoasi kuunnellen.

Hybriditunti: Yhdistetyillä etä- ja ryhmätunneilla Joutsenon tupaan mahtuu muutama osallistuja lattialle. Osallistuessasi etänä voit harjoitella kamera päällä tai kamera kiinni. Mahdollisuuksien mukaan voin ohjata sinua myös yksilöllisesti kameran kautta.

IMG_20210816_175658 (1)_edited.jpg

Etäkortti

Kun haluat harjoitella vain etätunneilla

19 viikkoa harjoittelua ajalla 9.1.-28.5.2023

Sisältää etätuntien rajattoman käytön ja tuntitallenteita kevätkaudelta ja aikaisemmilta kausilta. Käytössäsi on yli 30 erilaisia tallennetta eri lajeista ja eripituisilta tunneilta. Jokaista etätuntia ei tallenneta vaan uusia tallenteita otetaan kun ohjelma vaihtuu ja ohjelmassa on jotain mitä vanhoista tallenteista ei löydy. 

Maksun voi jakaa kahteen erään.

325€

20220607_205112.jpg

Kertamaksut

Kun haluat harjoitella ryhmätunneilla paikanpäällä

Valittavana 5x tai 18x kertaperusteinen maksu.

Valitse 5x jos harjoittelet epäsäännöllisesti. Käytä maksetut kerrat 3kk aikana.

Valitse 18x jos haluat harjoitella n. kerran viikossa. Voit toki jaksottaa käytettävät kerrat haluamallasi tavalla kauden aikana. Käytä kaikki kerrat kevätkauden loppuun mennessä. Maksun voi jakaa kahteen erään.

Sisältää yhden tallenteen kauden ajalle.

5 kertaa 97€
18 kertaa 315€

20220607_211601.jpg

Koko kausi

Helppo ja huoleton

Kaikki käytössäsi koko kevätkauden

Kun haluat harjoitella sekä ryhmätunneilla paikanpäällä että etätunneilla ja tallenteilla.

19 viikkoa harjoittelua ajalla 9.1.-28.5.2023.

Sisältää 2 viikkotuntia paikanpäällä/vk (joista max 1 laitetunti/vk) sekä etätuntien rajattoman käytön. Käytössäsi on tuntitallenteita kevätkaudelta ja aikaisemmilta kausilta yli 30 erilaista tallennetta eri lajeista ja eri pituisilta tunneilta.

Maksun voi jakaa kahteen erään.

455€

Miten haluat harjoitella kevätkauden tunneilla?

Ota yhteyttä

Viikkotuntien maksu

Jos aloitat kesken kauden ja haluat etäkortin tai kausimaksun, kysy hinta viereisellä lomakkeella.

Voit myös ilmoittaa haluamasi maksutavan viereisellä lomakkeella. Kirjoita maksutapa (etäkortti, 5x, 18x, koko kausi) lisätietokenttään. Lähetän isommista summista laskun sähköpostiisi ja 5x kortista izettlen korttimaksulinkin. Myös seuraavat liikuntaedut käy maksuvälineenä: Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak, Virike. 

 

Myös kertakortteihin sisältyy yksi tallenne, joten varmista että sähköpostiosoitteesi tulee oikein. Lähetän maksutiedot ja tallennelinkin sähköpostiisi. Jos ostat etäkortin tai koko kauden, saat useamman tallennelinkin heti kerralla. 

Huomioi että tallenne näkyy vain tälle antamallesi sähköpostiosoitteelle.

 

bottom of page