Syyskauden viikkotunnit

Ajalla 15.8.-15.12.-22

MAANANTAI

Pilates

klo 16.15-17.15

Etänä ja Joutsenossa

Pilates&kehonhuolto

klo 18.30-19.45

Pariton viikko IMATRA

Parillinen viikko LPR

TIIstai

Kehonhuolto dynaaminen/lempeä

klo 17.15-18.15

Etänä ja Joutsenossa

Pilates

klo 18.30-19.30

Etänä ja Joutsenossa

Kasvot&hartiakaari

palauttava/rauhoittava

klo 19.45-20.15

Etänä ja Joutsenossa

KESKIVIIKKO

Pilates laitetunti kiertoharjoittelu

klo 17.00-18.00

Joutsenossa

Pilates laitetunti kiertoharjoittelu

klo 18.15-19.15

Joutsenossa

Keho&kasvot 

kevyt/palauttava

klo 19.45-20.15

Etänä ja Joutsenossa

Torstai

Kasvot&hartiakaari

virkistävä/kohottava

klo 17.15-17.45

Etänä ja Joutsenossa

Kehonhallinta

voima/liikkeenhallinta

klo 18.00-19.00

Etänä ja Joutsenossa

Kehonhuolto palauttava/rauhoittava

klo 19.15-20.15

Etänä ja Joutsenossa

Tuntikuvaukset

Pilates: Perinteisellä pilates mattotunnilla hallintaa keskivartaloon ja voimaa ja hallintaa koko kehoon. Tunti on ns. hybridi tunti eli voit osallistua etänä tai Joutsenossa. Harjoittelemme joko ilman välineitä tai käyttäen pienvälineitä kuten pilates palloa, kuminauhaa tai rullaa jne. 

Kehonhuolto: Keho-mieli -tunnilla lempeää liikettä kehoon. Liikkuvuutta ja jäntevyyttä lisäävää harjoittelua samalla keskivartalon tukea ja kehonhallintaa aktivoiden. Riippuen tunnin painotuksesta harjoitellaan joko dynaamisemmin tai kehon kierroksia laskevammin. Torstain voima/liikkeenhallinta tunti painottaa enemmän kehonhallintaa samalla kehoa huoltaen. Tunti on ns. hybridi tunti eli voit osallistua etänä tai Joutsenossa. Harjoittelemme joko ilman välineitä tai käyttäen pienvälineitä kuten pilates palloa, pientä nystyräpalloa, hihnaa, kuminauhaa jne.

Kasvot&hartiakaari: Kasvojen, kaularangan ja ylävartalon ryhtiin ja lihastasapainoon keskittyvällä 30min. tunnilla virkistyt ja palaudut. Riippuen tunnin painotuksesta keskitymme joko kireyksiä avaaviin ja koko kehoa palauttaviin harjoitteisiin tai ilmettä ja ryhtiä kohottaviin ja koko kehoa ja mieltä virkistäviin harjoitteisiin. Molemmista tunneista on apua purennan ongelmiin, niska-hartia-seudun ongelmiin, päänsärkyihin, väsyneille silmille, tukkoiseen ja väsyneeseen oloon sekä stressiin. Iltatuntien jälkeen myös unen laatu paranee. Tunti on ns. hybridi tunti eli voit osallistua etänä tai Joutsenossa. Jos käytät kertakorttia (5x tai 16x) huomioi että tunti on puolikas kerta kortistasi.

Kehonhallinta: Kehonhallintatunti keskittyy aktivoimaan kehon tukea ja hallintaa samalla kehoa huoltaen. Tunti on ns. hybridi tunti eli voit osallistua etänä tai Joutsenossa. Harjoittelemme joko ilman välineitä tai käyttäen pienvälineitä kuten pilates palloa, pientä nystyräpalloa, hihnaa, kuminauhaa jne.

Keho&kasvot: Keho ja kasvot tunti on kevyt, palauttava 30min tunti yhdistäen koko kehon ja kasvojen alueen harjoitteita. Tuntia voit käyttää lyhyenä harjoituksena itsekseen tai yhdistää sen esim. laitetunnin perään Joutsenon päässä. Tunti on ns. hybridi tunti eli voit osallistua etänä tai Joutsenossa. Harjoittelemme joko ilman välineitä tai käyttäen pienvälineitä kuten pilates palloa, pientä nystyräpalloa, hihnaa, kuminauhaa jne. Jos harjoittelet kertakortilla (5x tai 16x) huomioi että tunti on puolikas kerta kortistasi. 

Pilates laitetunti kiertoharjoitteluna: Laitetunneilla käytämme pilates wunda chair laitteita ja pilates kaaria (spinecorrector). Wundan jousivastus ja pilates kaaren muoto luovat harjoitteluun erilaisia vastuksia, suuntia, joustoa, jäntevyyttä, voimaa ja hallintaa kuin perinteinen mattotunti. Osaltaan laitteet myös helpottavat/auttavat esim keskivartalontuen kytkennässä. Laiteharjoittelu voi joissain tapauksissa olla parempi tapa aloittaa pilates harjoittelu kuin mattotunti varsinkin jos mattotuntien alkuasennot ja keskivartalon tuen aktivoiminen ovat ongelmallisia. Kiertoharjoittelu tunnilla olisi kuitenkin hyvä jo osata perusteet ja kyetä jo itsenäisempäänkin harjoitteluun. Lisäksi tunneilla käytetään myös voimistelurenkaita, jumppapalloja, käsipainoja, kuminauhoja ja tasapainolautoja. Tämä tunti vain Joutsenon tuvalla.

Imatra/Lappeenranta: Pilates&kehonhuolto tunnilla painopiste on välillä enemmän pilateksen vahvistavissa harjoitteissa ja toisinaan taas enemmän kehonhuollon kireyksiä avaavissa harjoitteissa. Pilatesta ja kehonhuoltoa pienryhmässä rennon kannustavassa ilmapiirissä omaa kehoasi kuunnellen.

Hybriditunti: Yhdistetyillä etä- ja ryhmätunneilla Joutsenon tupaan mahtuu muutama osallistuja lattialle. Osallistuessasi etänä voit harjoitella kamera päällä tai kamera kiinni. Mahdollisuuksien mukaan voin ohjata sinua myös yksilöllisesti kameran kautta.

Eripituiset tunnit ja maksutavat: Osa tunneista on 60min tai 75min tunteja ja osa 30min tunteja. Lyhyemmät 30min tunnit ovat puolikas harjoituskerta kertakorteista. 60min ja 75min tunnit ovat yksi harjoituskerta kertakortista. 

20220607_210659.jpg

Puolikas kausi

Kun haluat harjoitella useammin

Yhdeksän viikkoa harjoittelua ajalla 10.10.-15.12.2022

Sisältää etätuntien rajattoman käytön ja 2 viikkotuntia paikanpäällä/vk sekä tallenteita etätunneilta. Käytössäsi on useampia erilaisia tallenteita kaikista lajeista jakson aikana. Valikoimassa uusimmat tuntitallenteet sekä aikaisempia tallenteita.

217€

20220607_205224.jpg

Koko kausi

Helppo ja huoleton

Kaikki käytössäsi koko syyskauden

17 viikkoa harjoittelua ajalla 15.8.-15.12.2022

Sisältää etätuntien rajattoman käytön ja 2 viikkotuntia paikanpäällä/vk sekä tallenteita etätunneilta. Käytössäsi on useampia erilaisia tallenteita kaikista lajeista jakson aikana sekä syys- ja joululomalla. Valikoimassa uusimmat tuntitallenteet sekä aikaisempia tallenteita.

399€

Miten haluat harjoitella syksyn viikkotunneilla?

20220607_205628.jpg

5 kertaa

Inspiroidu omasta kehosta, kokeile, etsi, löydä

Valitse tuntitarjonnasta 5 haluamaasi tuntia. Harjoittele joko etänä tai paikanpäällä. Huomioi että 30min tunnit ovat puolikas harjoituskerta! Eli jos harjoittelet vain 30min tunneilla harjoituskertoja on käytössäsi yhteensä 10.

Sisältää yhden tallenteen kauden ajalle.

Käytä 3kk:n aikana

93€ 
83€ vain etänä

20220607_210322.jpg

16 kertaa

Kun haluat harjoitella
kerran viikossa

Valitse haluamasi tunnit viikoittain tai itsellesi sopivalla rytmityksellä. Harjoittele joko etänä tai paikanpäällä. Huomioi että 30min tunnit ovat vain puolikas harjoituskerta! Käytä harjoituskerrat syyskauden aikana ajalla 15.8.-15.12.2022.

Sisältää yhden tallenteen kauden ajalle.

275€ 
245€ vain etänä

Ota yhteyttä

Viikkotuntien maksu

Voit ilmoittaa haluamasi maksutavan viereisellä lomakkeella. Kirjoita maksutapa (5x, 16x, puolikas kausi, koko kausi) lisätietokenttään. Lähetän isommista summista laskun sähköpostiisi ja 5x kortista izettlen korttimaksulinkin. Myös seuraavat liikuntaedut käy maksuvälineenä: Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak, Virike. 

 

Myös kertakortteihin sisältyy yksi tallenne, joten varmista että sähköpostiosoitteesi tulee oikein. Lähetän maksutiedot ja tallennelinkin sähköpostiisi. Jos ostat puolikkaan tai koko kauden, saat useamman tallennelinkin heti kerralla. Säilytä linkit sähköpostissa, jotta pääset tallenteisiin syyskauden aikana.

Huomioi että tallenne näkyy vain tälle antamallesi sähköpostiosoitteelle.