top of page
20220926_115518.jpg

Tilaustunnit

Tilaustunteja toiveiden ja tarpeiden mukaan erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin Joutsenon tuvalla, tilaajan valitsemassa kohteessa tai etänä. Esim. tyhy-päivät, polttarit, ystäväporukan virkistyspäivät.

Tilaustunnit valmiille ryhmille (arkipäivinä) 130,00€/h + alv 10%.
Tilaustunnit viikonloppuisin 150,00€/h + alv 10%

Useammasta tunnista tai harjoituskerrasta hinta sovitaan erikseen. 

 

Suosittua tällä hetkellä

Laitepilates

Tilaustunti laiteharjoitteluun tutustuen. Laitteina reformer, torni ja wunda chair. Laitetunti vaatii ensimmäiselle kerralle pidemmän ajan kuin 60min, koska harjoittelu tapahtuu kolmella eri liikesarjalla ja laitteella. Kun kaikki on uutta ja ohjaajan huomio on kolmessa ei liikesarjassa, aikaa kuluu enemmän. Maksimi osallistujamäärä 6 osallistujaa.

Tilaustunti laitteilla 90min 175€ + alv 10%.

Tilaustunti laitteilla 2h 230€ + alv 10%.

Tilaustunti laitteilla 2,5h 280€ + alv 10% 

Kasvot&hartikaari

Kasvot&hartiakaari -tunti työyhteisölle tyhypäivän lomassa virkistymiseen ja palautumiseen. Esim. perjantaina aamupäivällä tai iltapäivällä tilaajan valitsemassa kohteessa Lappeenranta-Imatra akselilla.

Etäyhteydellä pääsen luoksenne mihin vain päin Suomea/maailmaa työyhteisön kokoustilaan tai virkistyspäivään.


Virkistyspaketit Joutsenon tuvalla:
Maaseudun rauhassa tunnelmallisessa hirsituvassa rentoutuen ja virkistyen. Tupaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa lattiatasoon alustoille, istuen ehkä muutama enemmän.

 

Paketti 1
3 tuntia harjoittelua esim. kehonhuoltoa ja kasvoharjoitteita tai pilates ja kasvoharjoitteet sekä 30min kahvitauko (kahvi ja pieni purtava sisältyy hintaan). Tarkempi sisältö sovitaan erikseen, ota yhteyttä lomakkeella.  

475,00€ sis. alv 10% 

 

Paketti 2
1,5 tuntia harjoittelua esim. keho ja kasvot tai kasvot ja hartiakaari. Tarkempi sisältö sovitaan erikseen, ota yhteyttä lomakkeella.

215,00€ sis. alv 10%

Pakettien aikataulua ja sisältöä voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä

bottom of page